"Faes heeft zich geweldig hersteld"

ZATERDAG, 22 APRIL 2017, 21:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De 1-0-overwinning van Heerenveen tegen Willem II deed Wout Faes enorm veel deugd. "Na de kritiek van vorig weekend heb ik getoond dat ik beter kan", vertelde hij achteraf. Ook Heerenveen-coach Jurgen Streppel had na de wedstrijd lof voor Faes. 

"Wout heeft zich geweldig hersteld van vorige week, toen de hele wereld over hem heen viel", vertelde Streppel aan de Leeuwarder Courant. "Maar we hebben hem nooit laten vallen. Hij deed het fantastisch tegen Willem II. Er staat een goede kop op die jongen."

Ook Faes was blij met zijn wedstrijd. "Na vorig weekend lag ik wat onder vuur, maar ik denk dat ik met de juiste mentaliteit en op de juiste manier heb getoond dat ik beter kan. Daarom ben ik tevreden over mijn wedstrijd", klonk het voor de microfoon van Heerenveen TV. "Deze overwinning was een opluchting na de afgelopen weken waarin de resultaten wat tegenvielen. Ook als verdediger is het leuk een keer de nul te houden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.