FT: RSC Anderlecht - Brugge 2-0

ZONDAG, 23 APRIL 2017, 18:04 - Skyhawk

WEDSTRIJDEN Anderlecht speelt vandaag tegen Club Brugge. U kan de wedstrijd hier live volgen.

92' Einde van de wedstrijd.
90' Wissel: Deschacht in, Chipciu out.
86' Wissel: Acheampong in, Hanni out.
82' Kans voor Moraes met een schot! Boeckx raapt de bal gewoon op.
79' Dendoncker krijgt een kans en schiet! De mogelijkheid eindigt naast het doel.
77' Wissel: Vossen in, Limbombe out.
73' Wissel: Thelin in, Teodorczyk out.
73' Appiah is het slachtoffer van een tackle langs achteren. Limbombe is de dader. Een gele kartonnetje en een vrije trap zijn het gevolg!
70' Tielemans wordt door de verdediging geloodst en kan alleen op de doelman afgaan. De doelman staat goed op te letten en is eerst op de bal.
69' Kans om te scoren via Teodorczyk met een kopbal. De bal belandt naast de goal. Tielemans zorgde voor de voorzet vanop de rechterflank.
67' Kans voor Teodorczyk met een schot! De bal wordt geblokt.
66' Moraes met de kans! Hij heeft de bal maar binnen te tikken, maar het leer waait over de kooi. Dat was een uitstekende poging! Balverlies bij RSC Anderlecht lag aan de basis van de kans.
65' Chipciu zoekt de ruimte en schiet vanuit de draai, maar de bal gaat naast het doel. Tielemans zorgde voor de voorzet vanop de rechterflank.
63' Wissel: Palacios in, Van Rhijn out.
61' Trebel krijgt een kans en schiet! Het leer zoeft over de goal. Tielemans lag aan de basis van het gevaar toen hij de bal vanop de linkerflank voor doel bracht.
60' Er is veel sfeer in het stadion. De fans van RSC Anderlecht lijken nu al te vieren.
57' Kara krijgt een kopbalkans, maar keeper Butelle duikt de bal uit het doel! Een corner van Tielemans lag aan de basis.
57' Dendoncker krijgt een kopbalkans, maar de doelman slaat de bal weg.
53' Wissel: Claudemir in, Izquierdo out.
53' Kans voor Tielemans met een schot! De mogelijkheid eindigt naast het doel.
50' Kans voor Tielemans met een schot! De bal wordt geblokt. Chipciu zorgde voor de voorzet vanop de rechterflank.
49' Trebel krijgt een kans en schiet! De bal gaat over het doel.
48' Een speler van Hanni verkoopt een trap in het zestienmetergebied, maar de ref fluit niet.
47' Kara krijgt een kopbalkans, maar de bal vliegt over.
45' Start van de tweede helft.

46' Rust.

45' Tielemans is het slachtoffer van een tackle langs achteren. Vormer is de dader. De scheidsrechter deelt een tweede gele kaart uit en geeft een vrije trap!
44' De Bock trapt op de voet van Teodorczyk. De scheidsrechter heeft het gezien. Vrije trap, oordeelt de ref!
43' Kans voor Tielemans met een schot! Het leer zoeft over de goal. Teodorczyk was betrokken in een de knappe combinatie die aan de basis van het doelgevaar lag.
42' Engels krijgt een kopbalkans, maar het leer waait over de kooi. De Bock lag aan de basis van het gevaar toen hij de bal vanop de linkerflank voor doel bracht.
39' Vormer loopt tegen een gele kaart aan.
38' Teodorczyk loopt tegen een gele kaart aan.
38' De potjes van een aantal spelers koken over momenteel. De scheidsrechter probeert de boel te sussen.
37' Izquierdo begaat een haakfout op Teodorczyk. Geel en vrije trap!
33' GOAL! Kara scoort met een harde kopbal! De goal viel na een corner van Tielemans.
31' Kara krijgt een kopbalkans, maar het leer waait over de kooi. Tielemans leverde de voorafgaande corner af.
31' Kans voor Hanni met een schot! Dat was een fantastische poging! De bal wordt geblokt.
28' Van Rhijn krijgt een kans via een vrije trap. De mogelijkheid eindigt naast het doel.
27' Dendoncker gaat aan het trekken en krijgt de fout mee. Hij gaat op de bon (geel) en vrije trap!
26' Kans om te scoren via Chipciu met een kopbal. De bal belandt naast de goal. Tielemans leverde de voorzet af vanop de linkerflank.
21' GOAL! Dendoncker scoort met een hard schot! De bal verdwijnt onhoudbaar in de linkerbovenhoek.
20' Trebel ruikt zijn kans en knalt! De kans wordt afgestopt door de verdediging.
18' Teodorczyk creëert een kans via een volley, maar de bal gaat naast het doel. Een corner van Tielemans lag aan de basis.
16' De bal gaat over de achterlijn: corner voor Paars-Wit.
13' Moraes met de kans: hij levert een hard schot af! Het leer zoeft over de goal.
10' Er is veel sfeer in het stadion. De fans van de Belgische recordkampioen lijken nu al te vieren.
8' Teodorczyk krijgt een kopbalkans, maar de keeper redt! Dat was een prima mogelijkheid!