Boeckx: "Alé, nu mag je ons favoriet noemen"

ZONDAG, 23 APRIL 2017, 21:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Frank Boeckx de immer goedlachse doelman van RSC Anderlecht ging de voorbije weken elke vraag over titelfavoriet uit de weg. Vandaag was dat anders na de overwinning tegen Club Brugge: "Alé, het is goed, nu mag je ons titelfavoriet noemen", lachte Boeckx na afloop. 

"Het heeft nu geen zin meer om het te blijven ontkennen he. Maar we hebben nog zes wedstrijden te gaan, het is dus nog niet gedaan", is de doelman snel weer realistich. "De wedstrijd in Manchester heeft ons niet vermoeid, trouwen vermoeidheid zit tussen de oren. We zijn perfect begonnen aan de wedstrijd en dat doet ook al veel. We hebben zelfs nog doelpunten laten liggen."

Geweldige fans

"We zijn uit Manchester teruggekomen met een mentale boost. De fans waren net als in Manchester gewoon geweldig. Als je zo een geweldige supporters achter je staan hebt, dan voel je de druk en de vermoeidheid niet", aldus nog Boeckx.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.