Beloften spelen 1-1 gelijk tegen Club Brugge

MAANDAG, 24 APRIL 2017, 21:53 - lajoya

JEUGD De paars-witte beloften hebben vanavond 1-1 gelijkgespeeld tegen Club Brugge. Beide doelpunten vielen in de eerste helft. Club Brugge kwam na 10 minuten op voorsprong via hun Kroatische topschutter, Fran Brodic. Voor Anderlecht kon Jorn Vancamp nog voor rust gelijkmaken.

De beloftencompetitie blijft zo razend spannend met nog 4 clubs in de running voor de titel. Anderlecht heeft 1 punt achterstand op leider Standard. Club Brugge volgt op 4 punten, met 2 wedstrijden minder gespeeld. AA Gent plaatst zich voorlopig dan weer netjes tussen Anderlecht en Club Brugge op de 3e plaats.

Anderlecht begon met:Svilar, Sowah, Cools, Delcroix, Amrani, Dewaele, Doumbia, Dante, Kayembe, Vancamp, Berrier
Invallers:Bossin, Denayer, Foulon, Badji, Corryn, Ndayishimiye, Kule Mbombo