Frutos zondag van Gent naar bekerfinale

DINSDAG, 25 APRIL 2017, 20:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De veteranen van SK Londerzeel spelen zondag de finale van de Beker van België voor Veteranen. Hoewel Anderlecht zondag aantreedt tegen AA Gent, zal Nicolas Frutos mee spelen. Intussen heeft nog een derde lid van de technische staf van Anderlecht zich aangesloten bij de veteranen van Londerzeel.

Anderlecht speelt in Gent om 14.30 uur. De bekerfinale tussen Londerzeel en Maria-ter-Heide begint om 18.30 uur en wordt gespeeld op het terrein van Sportclub Ter Biezen, Heulsestraat 82 in Bissegem (Kortrijk). Frutos trekt meteen na de wedstrijd van Anderlecht naar Bissegem. Supporters op post!

Intussen heeft na Gunter Vanhandenhoven en Nicolas Frutos nog een derde lid van de technische staf van Anderlecht zich aangesloten bij de veteranen van Londerzeel. Assistent-coach David Sesa bindt ook de voetbalschoenen weer aan. Hij is wel nog niet speelgerechtigd voor de bekerfinale van zondag.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.