Spajic: "We zijn een groep vrienden"

WOENSDAG, 26 APRIL 2017, 14:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Morgen speelt Anderlecht tegen Charleroi in het Constant Vanden Stock Stadion. De kans voor paars-wit om verder uit te lopen op zijn eerste achtervolgers Gent en Brugge. Iets wat ook Uros Spajic bevestigde op de persconferentie deze middag naar aanleiding van de wedstrijd van morgen.

"Ik denk niet dat we de top zullen loslaten. We rekenen niet. We gaan elke wedstrijd opnieuw voor de drie punten. Gent zal onze belangrijkste rivaal zijn in de titelstrijd."

Spajic, die initieel op huurbasis naar Anderlecht kwam vanuit Toulouse, staat dus dicht bij zijn eerste titel als profvoetballer. Mooier dan dat kan wraak niet zijn na een moeilijke periodes in het Zuiden van Frankrijk. 

Maar voor de troepen van René Weiler zich verplaatsen naar de Ghelamco Arena, komt Charleroi nog op bezoek in het Astridpark, mét Hamdi Harbaoui. Een wedstrijd tegen de Carolo's is nooit gemakkelijk maar Spajic heeft vertrouwen in zijn ploegmaats.  "We hebben echt een uitzonderlijke groep, vooral dankzij coach Weiler. Hij heeft van deze groep een groep vrienden gemaakt."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.