Spajic: "Altijd in mezelf geloofd"

DONDERDAG, 27 APRIL 2017, 07:16 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Toen Uros Spajic in de laatste uren van de zomermercato 2016, naar Anderlecht werd gehaald. Haalden velen meesmuilend de schouders op. Ondertussen heeft de Serviër de criticasters meer dan de mond gesnoerd. Zijn aankoopoptie werd al gelicht en Spajic voelt zich goed bij paars-wit, mede dankzij coach René Weier.

"Weiler heeft steeds vertrouwen gehad in mij, ook al moest ik toen spelen op de rechtsback. Bovendien kwam ik een fantastische groep terecht, ik ben hier fenomenaal opgevangen", zegt Spajic, We leven allemaal heel erg samen. Elke speler doet zijn deel op het veld en dat maakt dat deze groep zo gesmeerd loopt. Van invaller tot basisspeler, iedereen gaat voluit voor de titel."

Toekomst

Ondertussen is de huurovereenkomst al omgezet in een definitief contract. Zijn toenmalige club Toulouse deed helemaal niet moeilijk om de Serviër te laten gaan.

"En daar ben ik hen dankbaar voor. Ze hebben nooit aangedrongen omdat ik zou terugkeren naar Frankrijk, ik denk dat ze zelf ook wel beseften dat mijn toekomst bij Anderlecht lag. Of ik de defensieve patron ga worden als Kara vertrekt ? We zien wel. Het is niet aan mij om daarover te oordelen. Maar ik weet dat ik nog beter kan worden nu ik hier getekend heb."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.