Terugblik: Gent - Anderlecht

ZONDAG, 30 APRIL 2017, 14:12 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Anderlecht neemt het straks in de Ghelamco Arena op tegen AA Gent. Paars-wit verloor dit seizoen nog niet van de Buffalo's.

Anderlecht en Gent keken elkaar dit seizoen voor het eerst in de ogen op speeldag vijf. Youri Tielemans opende na negentien minuten de voorsprong van op de stip, maar Moses Simon lukte al snel de gelijkmaker. 1-1 was ook meteen de ruststand.

Na de pauze bracht Lukas Teodorczyk paars-wit al snel opnieuw op voorsprong. Lang leek dat ook de winnende treffer te worden, tot Nana Asare in de slotseconden de 2-2 tegen de netten werkte.

 In december trok Anderlecht naar Gent. Paars-wit werd bij momenten helemaal weggespeeld, maar twee doelpunten van Teodorczyk en een wereldgoal van Alexandru Chipciu volstonden voor de 2-3 overwinning.

Drie weken geleden speelde Anderlecht thuis 0-0 gelijk tegen AA Gent. Een resultaat waar het deze middag wellicht ook voor tekent.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.