Dendoncker: "0-0 is een terechte uitslag"

ZONDAG, 30 APRIL 2017, 20:11 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Leander Dendoncker was tevreden met het gelijkspel, ook al was Anderlecht de ploeg met de betere kansen. "Toch is 0-0 een terechte uitslag", zegt de middenvelder. De opdracht voor de komende wedstrijden blijft dezelfde, blijven winnen. 

"We hebben hier vandaag de grootste kansen gehad, maar een gelijkspel is terecht volgens mij. We hebben een volwassen prestatie afgeleverd, met een goede organisatie en soms ook enkele mooie counters", is Dendoncker tevreden na afloop. 

Na de nederlaag tegen Charleroi dachten de meesten dat de schrik er bij Anderlecht goed inzat, tegen Gent hebben ze het tegendeel bewezen. "De coach heeft ons gezegd dat we in de flow zitten. Er was ook geen stress na het verlies tegen Charleroi. Dit is een belangrijk punt. De trainer zei ons dat we niet mochten inzakken tegen Gent en hen proberen vast te zetten. Dat is ons goed gelukt want ze zijn nooit echt in hun spel gekomen."

"We hebben na vandaag nog altijd vijf punten voorsprong. De volgende opdracht is thuis winnen tegen Zulte-Waregem en daarna zijn er nog drie wedstrijden te spelen. Eigenlijk is het simpel: we moeten de resterende wedstrijden op een hoog niveau blijven spelen", besluit Dendoncker. 
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.