"1 punt terug mee naar huis nemen is niet slecht"

ZONDAG, 30 APRIL 2017, 21:00 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Samen met Uros Spajic vormt Kara Mbodj een stevig duo in de centrale verdediging. De Senegalees stond er opnieuw in de verdediging tegen AA Gent en had een voet in vele duels voor het doel van Boeckx. Ondanks dat Anderlecht kwam voor de drie punten is Mbodj ook blij met één punt. 

"We waren gekomen voor de drie punten", geeft Mbodj toe, "Maar tegen een goede ploeg als Gent, mag je zeker tevreden zijn met één punt. We hebben opnieuw twee wedstrijden afgewerkt op korte tijd, maar ik kan niet zeggen dat we vermoeid zijn, daarvoor zijn we te competitief ingesteld."

Voorbije week liet Kara Mbodj nog weten dat hij de supporters niet meer kon gaan groeten nadat hij de voorbije wintermercato heel wat verwijten naar zijn hoofd kreeg. In de Ghelamco Arena veegde hij daar de spons over. De Senegalees kwam mee het publiek groeten na afloop en in ruil scandeerden de aanwezig paars-wit supporters zijn naam. Een gebaar dat Kara wel kom appreciëren.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.