Overzicht huurlingen: Lukebakio duikt weer op

MAANDAG, 1 MEI 2017, 20:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Anderlecht boekte tijdens het 1 mei-weekend een 0-0 gelijkspel, maar hoe presteerden de spelers die paars-wit momenteel verhuurt? U leest het hier.

Dodi Lukebakio: voor het eerst sinds 21 januari mocht Lukebakio nog eens op de bank zitten bij het eerste elftal van Toulouse. Een kwartier voor tijd mocht hij ook invallen, maar hij kon niet verhinderen dat Toulouse met 2-1 verloor bij leider Monaco.

Aaron Leya Iseka: in tegenstelling tot Lukebakio ziet het er niet naar uit dat Leya Iseka zich terug in de kern van het A-elftal kan knokken bij Marseille. Zaterdag speelde hij opnieuw met de beloften en ook nu kon hij niet scoren. Tegen Nice II werd het 0-0. Leya Iseka speelde de hele partij.

Davy Roef:geen Roef in de wedstrijdkern bij Deportivo. Eerste doelman German Lux, die woendag nog uitviel tegen Real Madrid, was voldoende hersteld om te spelen tegen Osasuna. De partij eindigde op 2-2. Met nog drie wedstijden te gaan heeft Deportivo nog twee punten nodig om zeker te zijn van het behoud.

Sebastien de Maio:naar goede gewoonte zat de verdediger de hele partij op de bank bij Fiorentina. Dat verloor met 2-0 bij Palermo.

Nathan Kabasele, Trezeguet en Dylan Lambrecth:Moeskroen won met 1-0 tegen Roeselare. Kabasele speelde 82 minuten en gaf de assist voor het enige doelpunt. Trezeguet en Lambrecth zaten niet in de kern.

Hamdi Harbaoui: de spits keek geschorst toe hoe zijn maats met 1-0 verloren bij Oostende.

Fabrice N'Sakala: N'Sakala speelde de hele partij met Alanyaspor, dat met 3-0 verloor bij Kaeserispor.

Orel Mangala:Mangala speelde negentig minuten met Borussia Dortmund U19 en verloor tegen middenmoter Rot-Weiss Oberhausen U19 met 0-1. Mangala kreeg geel. Door deze nederlaag zakt Dormund naar plaats twee in de stand, op één punt van Schalke 04 U19. Volgende week staat de laatste speeldag op het programma.

Wout Faes: geen competitievoetbal in Nederland dit weekend.

Nathan de Medina en Rafael Galhardo zijn geblesseerd en revalideren. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.