Weiler: "Last van wat stress"

MAANDAG, 8 MEI 2017, 07:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS René Weiler stak niet weg dat zijn ploeg er geen al te beste wedstrijd had opzitten. Maar ook daar klonk "de drie punten zijn het belangrijkste". De coach geeft toe dat bij sommige spelers de stress toch wat parten begint te spelen. Bovendien gaf Zulte-Waregem zich niet zomaar gewonnen.

"Je kon er niet naast kijken, dit was niet onze beste wedstrijd", geeft Weiler toe, "Misschien hadden er toch wat jongens last van stress, vooral omdat Club Brugge al twee keer gewonnen had. En ere wie ere toekomt, Zulte-Waregem speelde ook heel erg sterk. Maar het belangrijkste is dat we gewonnen hebben."

Adrien Trebel kreeg zijn derde gele kaart en moet daardoor de topper tegen Club Brugge missen: "Heel jammer, het was helemaal ook geen gele kaart, maar we zullen dus oplossingen moeten vinden", zegt Weiler die het terwijl ook opneemt voor Lukasz Teodorczyk: "Hij zit in een moeilijke periode maar hij zal zeker weer scoren, we moeten hem gewoon allemaal helpen."

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.