Steegen: "Liefst zo snel mogelijk naar onze fans"

DINSDAG, 9 MEI 2017, 07:05 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De politie van Brugge ziet een Brussels feestje op Jan Breydel niet zitten dus verbiedt het elke viering. Vooral om provocatie te voorkomen. Niet dat Anderlecht dat van plan was. Als paars-wit de titel wint, wil het liefst zo snel mogelijk terug keren naar Brussel: "Om onze fans te bedanken voor het seizoen", aldus David Steegen.

Anderlecht neemt dus geen champagne mee naar Jan Breydel: "Dat doen we nooit", gaat de persverantwoordelijke verder. "We willen zo snel mogelijik terug bij onze fans zijn in Brussel. Wat er juist mogelijk is, dat wordt vandaag besproken en beslist. Er heerst nog steeds terreurniveau 3 in Brussel, we moeten dus zien dat er genoeg veiligheidspersoneel aanwezig is. Vandaag zitten we samen met de gemeente en zullen we een beslissing nemen."

Het is dus het stadsbestuur van Anderlecht dat zal beslissen of er al dan niet een podium komt om de eventuele beker uit te reiken. Eerder gingen er ook al stemmen op om een groot scherm te plaatsen zodat vele supporters de wedstrijd vanuit het Constant Vanden Stock Stadion kunnen volgen. Vandaag weten we allicht meer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.