Groot scherm voor Brugge en Charleroi

DINSDAG, 9 MEI 2017, 16:50 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Er was al even sprake van en is nu ook bevestigd door RSC Anderlecht. Er komt een groot scherm in het Constant Vanden Stock Stadion waar de uitwedstrijden tegen Club Brugge en Charleroi kunnen gevolgd worden. Speelt Anderlecht kampioen bij één van beide wedstrijden, komen de spelers nog naar het stadion afgezakt om de supporters te groeten en de beker te ontvangen uit handen van een vertegenwoordiger van de Pro League.

"Alle fans zijn welkom om beide events bij te wonen. De toegang is gratis. De deuren gaan zondag om 16:00 open. De live uitzending start om 18:00. Iedereen is welkom tot het stadion helemaal vol zit. 

Indien RSCA zondag of donderdag de titel verovert, zullen de spelers de aanwezige supporters groeten op het veld (podium en ereronde) na hun terugkeer uit Brugge of Charleroi. De trofee zal op het hoofdveld overhandigd worden door een vertegenwoordiger van de Pro League. RSCA vraagt alle fans om het veld niet te bestormen om de overhandiging mogelijk te maken en om alle supporters de gelegenheid te geven om de spelers en de staf te groeten. De club zorgt voor de nodige animatie en omkadering. Er wordt ook een vak open gehouden voor de “uit fans” die (vanuit Brugge/ Charleroi) de viering willen bijwonen in het Constant Vanden Stock stadion.

Beide evenementen worden als heuse wedstrijden georganiseerd. De gebruikelijke regels zijn van kracht. De fans zullen worden gecontroleerd aan de poorten van het stadion en vuurwerk is in het stadion verboden. Handtassen en rugzakken zijn wegens de niveau 3 veiligheidsvoorschriften niet toegelaten. De club vraagt de fans om de openbare orde te eerbiedigen en plaats te nemen op de zitjes (en niet op de trappen van het stadion)"

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.