Tielemans: "We zijn klaar voor Brugge"

VRIJDAG, 12 MEI 2017, 14:33 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Deze middag was de eer weggelegd voor Youri Tielemans om de persconferentie voor te zitten naar aanleiding van de wedstrijd tegen Club Brugge. Het feit dat Brugge vorig jaar de titel pakte tegen Anderlecht zit de jonge middenvelder nog altijd hoog, maar hij wil geen voorbarige uitspraken doen: "Want in voetbal is alles mogelijk."

"Er is geen stress", benadrukte Tielemans, "Zeker is dat het een intense wedstrijd zal worden en waarschijnlijk ook gesloten, maar we zijn er klaar voor."

"De wedstrijd van vorig jaar toen Brugge kampioen speelde zit inderdaad nog hoog ja. Ik heb dat nog niet verteerd, het doet nog pijn. Alleen daarom al zou het mooi zijn om ginder de titel te gaan pakken. Maar we weten dat de wedstrijd eerst nog moet gespeeld worden. Dat is de trainer de voorbije dagen ook al verschillende keren blijven herhalen. In voetbal is alles mogelijk", aldus Tielemans.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.