Delferière: "Hiervoor word je scheidsrechter"

VRIJDAG, 12 MEI 2017, 15:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sebastien Delferière werd begin deze week aangeduid om de wedstrijd van zondag in goede banen te leiden. Delferière is één van de beste scheidsrechters in ons land en dan ook dé aangewezen persoon om de topper te leiden. De scheidsrechter zelf kijkt er ook naar uit: "Het is voor dat soort wedstrijden dat je scheidsrechter wordt."

Delferière leeft met gezonde stress toe naar de titelwedstrijd: "Het zal een moeilijke wedstrijd worden, dat weet iedereen. Voor mezelf is het vooral een mooie uitdaging. Echt stress heb ik niet, vooral gezonde stress. Ik zou er eerlijk gezegd graag nu al zijn."

"Voor de rest ga ik de wedstrijd niet anders aanpakken dan al mijn vorige. Ik ga voor mezelf niets veranderen. Drie uur voor de wedstrijd ben ik al aanwezig in het stadion om met mijn assisten te overleggen en instructies te geven. Ik kijk er in ieder geval naar uit, het is voor dit soort wedstrijden dat je scheidsrechter wil worden", aldus nog Delferière.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.