"Niemand neemt hem iets kwalijk"

MAANDAG, 15 MEI 2017, 05:39 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Youri Tielemans had de kans om Anderlecht de titel te bezorgen, maar hij miste de zo goed als zeker beslissende penalty. Geen mens die hem iets kwalijk neemt. Zijn ploegmaats niet of zijn trainer niet. "Hij moet gewoon de volgende opnieuw trappen", was de algmene teneur bij iedereen die paars-wit is.

Ook René Weiler wil geen kwaad woord kwijt over Tielemans: "Hij heeft zijn verantwoordelijkheid genomen. Dat doet hij altijd ondanks zijn jonge leeftijd. Maar dat zijn dingen die kunnen gebeuren. Ik denk dat het Youri zelf is die het meest ongoocheld is, zijn ploegmaats nemen hem niets kwalijk."

"Hij heeft ons al zoveel mooie doelpunten bezorgd, dan kan je hem dit niet kwalijk nemen", zegt Uros Spajic, "Donderdag staat hij er wel opnieuw. Hij moet ook gewoon de volgende trappen. De ploeg heeft hem nadien ook een hart onder de riem gestoken. Youri is een geweldige jongen, zowel op als naast het veld. Donderdag staat hij er wel opnieuw."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.