Sesa: "Puntendeling is een terecht uitslag"

MAANDAG, 15 MEI 2017, 06:19 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het was assistent David Sesa die de honeurs waarnam voor een interview na de wedstrijd. Coach René Weiler werd geraakt door een projectiel en was binnen voor verzorging. "Maar ik denk dat het wel zal meevalllen", aldus Sesa. Ook hij concentreert zich nu op de wedstrijd tegen Charleroi. 

René Weiler werd in het naar binnen gaan geraakt door een projectiel: "Maar ik denk dat het wel zal meevallen", zei zijn assistent Sesa achteraf, "Hij wou zich in ieder geval laten verzorgen en geen interview geven."

Ook Sesa was tevreden met het punt: "Het was heel moeilijk om in deze omstandigheden te komen winnen. Achteraf gezien is het gelijkspel een terechte uitslag. Nu ligt alle focus op de wedstrijd van donderdag. Ook daar staat er ons een moeilijke wedstrijd te wachten want ook Charleroi gaat nog voor Europees voetbal. Maar we staan nog steeds vier punten op voorsprong, het is dus nog niet gedaan."



 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.