Anderlecht pleit voor sereniteit

DINSDAG, 16 MEI 2017, 09:46 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De wedstrijd Club Brugge - Anderlecht was er één vol incidenten, zowel voor, tijdens als na de wedstrijd. Vooral de "supporters" van Brugge lieten zich soms wel heel erg gaan. Zelf steekt Anderlecht zich ook niet weg, zo was er de middelvinger van Teodorczyk. Maar wat Anderlecht vooral dwars zit, is dat het zo erg uit de hand kan lopen. Het pleit voor sereniteit op en naast het veld. 

"Het gedrag van Teodorczyk was ontoelaatbaar", zegt Steegen eerlijk, "Maar ergens hebben we er wel begrip voor dat als je als speler bespuwd wordt je dan je kalmte verliest."

"Dat er tegen ons gezongen wordt, dat hoort erbij. Maar voetzoekers naar een scheidsrechter gooien, racistische uitlatingen richting Acheampong. Tielemans die met moeite een deftige corner kan trappen door papierproppen. We moeten erover waken dat we kunnen blijven voetballen", aldus nog Steegen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.