"Kom naar het stadion, het geeft de spelers een boost"

DONDERDAG, 18 MEI 2017, 14:16 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht zet voor de tweede keer zijn deuren open om de wedstrijd tegen Charleroi te bekijken op groot scherm. Paars-wit start vanavond aan zijn tweede matchbal om de titel binnen te halen. Het feestcomité haalt voor de tweede keer alles uit de kast om de supporters in het Constant Vanden Stock Stadion een prettige en hopelijke feestelijke avond te bezorgen.

"Ik roep de supporters op om naar de wedstrijd op groot scherm te komen kijken in het stadion", zegt David Steegen, "Het heeft een effect op de spelers. Voor de wedstrijd tegen Brugge heb ik de spelers beelden laten zien van de supporters in het Constant Vanden Stock Stadion en het heeft hen een boost gegeven."

Alles is opnieuw voorzien om er een groot feest van te maken. Op voorwaarde dat de spelers hun werk doen op het veld natuurlijk. Het is de tweede keer dat alles nu in gereedheid gebracht wordt om er een groot feest van te maken en Steegen hoopt dat het ook de laatste keer zal zijn. "Het is toch wel een complexe organisatie, want je moet investeren in evenementen die misschien niet eens gaan doorgaan."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.