Weiler: "Nooit afgeweken van mijn weg"

VRIJDAG, 19 MEI 2017, 07:44 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS René Weiler, toegekomen op Anderlecht als jonge onbekende trainer. In november stond hij al met één been buiten op Anderlecht en nu kampioen van België. Het is dan ook een - terecht - zelfvoldane Zwitster die de pers te woord staat: "Ik ben nooit afgeweken van mijn visie."

"Ik heb in het begin afgezien", gaf Weiler toe, "De kritiek was hard, ik ben afgemaakt geweest, maar dat is voetbal zeker. De pers heeft iets nodig om over te schrijven. Maar ik ben nooit afgeweken van wat ik voor ogen had, en kijk nu: on est champion."

"Zonder de steun van de staff en het bestuur was dit mij niet gelukt. Beetje bij beetje hebben we het niveau van de ploeg kunnen verhogen. Ik ben moe maar zo gelukkig nu. We zien wel wat de avond nog brengt, ik laat mij meevoeren op het feestgedruis. Daarna focussen we op volgend seizoen. Ik verheug mij al op de Champions League, een echte uitdaging", aldus nog Weiler. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.