"Alles doen om Dendoncker te houden"

VRIJDAG, 19 MEI 2017, 07:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS General manager Herman Van Holsbeeck liet al een beetje zijn licht schijnen over de aankomende transferperiode. Zeker is dat er weer een paar sterkhouders zullen vertrekken, maar sommige wil Van Holsbeeck toch proberen houden om een competitieve ploeg samen te stellen.

"Tielemans vertrekt, dat is een uitgemaakte zaak. Tijdens de wintermercato zijn er al afspraken gemaakt met Kara en Acheampong dat ze tegen een bepaalde prijs weg mochten. Maar ik ga er alles aan doen dat het daarbij blijft. Ja, ik wil Dendoncker dus zeker nog een seizoen houden", aldus Van Holsbeeck.

Het voetbal van Anderlecht was dit seizoen vaak niet mooi om aan te zien. Ook daar is Van Holsbeeck zich van bewust en wil hij eraan werken.
"We gaan proberen iets te doen aan het voetbal van dit seizoen. Dat was niet altijd even mooi om aan te zien. We gaan dus een serieuze kwaliteitsinjectie doen, dus miljoenen van de Champions League zijn dan ook welgekomen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.