Dendoncker: "De inzet is er altijd geweest"

VRIJDAG, 19 MEI 2017, 08:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Leander Dendoncker heeft meer dan één voet in de titel van Anderlecht, al wil hij dat niet zelf zeggen. "We hebben deze titel behaald op mentaliteit en groepsgeest." Een beslissing voor de toekomst heeft hij nog niet genomen. Al gaf hij wel toe dat Champions League spelen een prettig vooruitzicht was. 

"Het heeft ons misschien toch nog wat meer moeite gekost dan gedacht maar dat maakt de ontlading des te groter", lacht Dendoncker, "We hebben geen topseizoen achter de rug, ook geen met topvoetbal. Maar de inzet is er altijd geweest, dat was onze grootste kwaliteit."

Herman Van Holsbeeck gaf al aan dat hij Dendoncker nog een seizoen wil houden, de speler zelf heeft nog geen beslissing genomen. "Op dit moment ben ik er nog niet echt uit. De komende weken ga ik mijn opties afwegen en nadien beslissen", met misschien toch nog een kleine hint naar de toekomst, "De Champions League is het hoogst haalbare voor een voetballer, dat laat je niet zomaar schieten."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.