Vanden Stock: "Dit is de titel van Van Holsbeeck"

VRIJDAG, 19 MEI 2017, 14:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Voorzitter Roger Vanden Stock glunderde gisteren van trots, de opluchting was groot nu Anderlecht titel 34 binnenhaalde. Maar de voorzitter had ook lof voor Herman Van Holsbeeck: "Wat hij dit seizoen gerealiseerd heeft verdient een pluim, dit is de titel van Herman Van Holsbeeck."

"Deze titel is de verdienste van één man: Herman Van Holsbeeck", is Vanden Stock duidelijk, "Begin van vorig seizoen hadden we niets meer, geen staff, geen trainer en amper een ploeg. Herman is er toen in geslaagd om dat op korte tijd allemaal te realiseren: nieuwe technische staff, nieuwe trainer, transfers van Spajic, Teodorczyk en nog andere. We wilden toen niet echt van een overgansjaar spreken, maar dat was het wel. En zie nu, we zijn kampioen."

René Weiler zorgde voor een perfecte mentaliteit in de kleedkamer. Langzaam maar zeker bouwde en kneede hij een ploeg die door het vuur voor elkaar gaat. Nu wordt naar volgend seizoen de kwaliteit aangepakt. "Je zal wel zien: de transfers die eraan komen weten wat goed voetbal is", blijft Vanden Stock mysterieus.
 



anderlecht-online forum