Weiler: "We mogen fier zijn"

ZONDAG, 21 MEI 2017, 18:44 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Niets dan blijdschap bij René Weiler na de wedstrijd tegen KV Oostende. De coach had niets aan te merken: "Er is alleen maar vreugde en blijdschap vandaag", lachte de Zwitser. Hij bedankte meteen ook zijn familie voor de steun en toeverlaat het afgelopen seizoen. 

"Vandaag is er alleen maar plaats voor vreugde", zei Weiler na afloop, "We moeten nu feesten en plezier hebben. Anderlecht heeft twee seizoenen niets kunnen winnen. Dit seizoen hebben we dat objectief behaald. Ik feleciteer en dank iedereen die daaraan meegewerkt heeft."

In november stond Weiler met één been buiten bij Anderlecht: "Maar ik ben altijd mijn werk blijven doen en dat ligt nu allemaal achter ons. Trainer zijn is geen gemakkelijk vak. Ook niet voor de familie want als trainer heb je niet veel vrije tijd. Het is heel belangrijk dat je dan een vrouw en kinderen hebt die van je houden en altijd achter je staan. Deze titel vier ik dus ook samen met mijn familie. Ik voel mij goed in België. We moeten nu blijven werken om nog meer succes te boeken met de ploeg."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.