Sels om geblesseerde Boeckx te vervangen?

WOENSDAG, 24 MEI 2017, 08:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - TRANSFERS Na zijn operatie aan de rug staat Frank Boeckx 3,5 maanden aan de kant. Hij haalt de competitiestart dus niet. Om hem te vervangen wil Anderlecht een doelman huren en het denkt hierbij aan Matz Sels. Rubén keert wellicht terug naar Spanje en Davy Roef wil vertrekken.

Boeckx wordt pas tegen september opnieuw speelklaar verwacht en dus moet Anderlecht op zoek naar een nieuwe keeper. Enkel Mile Svilar blijft nog over. Omdat paars-wit Svilar niet wil blokkeren, zoekt het een keeper om te huren. Het polste enige tijd geleden al bij de entourage van Sels of die een uitleenbeurt zag zitten wanneer Anderlecht een keeper nodig heeft. Dat moment is nu aangebroken.

Anderlecht-manager liet maandag verstaan dat een verlengd verblijf van Rubén tot de mogelijkheden behoort, maar zo ver komt het wellicht niet. De vrouw van de Spaanse doelman wil terugkeren naar hun vaderland. Roef stuurt zelf aan op een vertrek.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.