Onyekuru: "Champions League is extra troef voor Anderlecht"

WOENSDAG, 24 MEI 2017, 08:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Speelt Henry Onyekuru volgend seizoen voor Anderlecht? Na het gala van de Profvoetballer van het Jaar sprak de spits van Eupen over een transfer. "Ik wil niet te snel een keuze maken, pas na de interlandperiode neem ik een beslissing."

Clubs uit Engeland, Club Brugge, Anderlecht: aan gegadigden geen gebrek voor de 19-jarige Nigeriaan die dit seizoen 22 keer scoorde. "Ik zeg nog steeds hetzelfde als de afgelopen maanden: alles is nog mogelijk, ik heb nog niets beslist", zo zegt hij in Het Nieuwsblad.

Onyekuru geeft aan dat hij altijd gedroomd heeft van voetballen in Engeland, maar dat hij ook in België niet uitgeleerd is. Op de vraag of de Champions League hem kan overtuigen om voor Anderlecht te kiezen, antwoordt hij dat dit "een voorsprong is die Anderlecht heeft op Club Brugge."

Wat het wordt, dat is dus nog even wachten. Op 1 juni oefent Onyekuru met Nigeria tegen Togo en op 9 juni volgt een kwalificatiewedstrijd voor de Africa Cup tegen Zuid-Afrika. Pas nadien zal Onyekuru naar eigen zeggen beslissen over zijn toekomst.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.