Capel: "Tijd om terug te keren naar Spanje"

WOENSDAG, 24 MEI 2017, 11:08 - lajoya
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Diego Capel is zeer tevreden dat hij nu ook een Belgische titel mag bijschrijven op zijn palmares. Op dit palmaras stonden reeds twee Spaanse bekers en de Spaanse Supercup met Sevilla, en een Portugese beker met Benfica Lissabon.

"Ik was zeer blij dat ik de laatste match een basisplaats kreeg en zo de festiviteiten vanop de eerste rij kon meemaken", zegt Capel in de Spaanse krant AS.

Capel speelde reeds in verschillende kampioenschappen: de Spaanse, de Portugese, de Italiaanse,… Maar wat onthoudt hij uit zijn eerste seizoen in België? “In het begin van het seizoen was ik belangrijk en ik voelde mij er op mijn gemak. Bovendien gaat het voetbal er snel.”

Capel zou graag willen terugkeren naar de Spaanse competitie. “In de winter waren er mogelijkheden, maar niets werd concreet. Ik hou zeer positieve herinneringen over aan de laatste jaren, maar ik denk dat het tijd is om terug te keren naar Spanje. Maar we zien wel, ik heb nog een jaar contract bij Anderlecht.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.