Kums: "Liefst naar Anderlecht terugkeren"

ZONDAG, 28 MEI 2017, 00:16 - lajoya
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sven Kums heeft voor het eerst gereageerd op de geruchten rond de interesse van Anderlecht en Gent. Gent-supporters zijn zelfs een charme-offensief begonnen op Twitter met de hashtag #svencomehome. "Ik ben gecharmeerd door de oproep van de Gentse fans", zegt Kums hierover. "Maar ik zou toch het liefst willen terugkeren naar Anderlecht."

In Anderlecht ligt er een contract voor vijf jaar voor hem klaar, Kums zegt dat de keuze voor Anderlecht geen financiële keuze, maar een louter sportieve keuze is. "Ik kan er volgend seizoen weer Champions League spelen." 

Bovendien was het altijd al een kinderdroom van hem om ooit in de eerste ploeg van Anderlecht te spelen. Hij benadrukt wel dat het toch een moeilijke keuze is.

De kansen dat Anderlecht een akkoord vindt met Kums zijn dus gestegen. Als Anderlecht er daarna nog in slaagt om een akkoord te vinden met Watford, zal de eerste zomertransfer van Anderlecht niet lang meer op zich laten wachten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.