Badji en Bruno vertellen over hun 20 km-ervaring

DONDERDAG, 1 JUNI 2017, 14:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Stéphane Badji en Massimo Bruno namen zondag deel aan de 20 km door Brussel. Ze duwden een rolwagen ten voordele voor Tous à Bord. Een geweldige ervaring, zo noemen de twee Anderlecht-spelers het in de Sudpresse-kranten.

Badji had voor zijn deelname speciaal zijn vakantie in Senegal uitgesteld. Met een tijd van 1u26 zette hij met zijn team een topprestatie neer. "Maar die tijd is van geen tel", zo vertelt hij. "De vreugde van de persoon in de rolwagen en het positieve gevoel die ons geeft: ik heb geen moment spijt van mijn deelnamen aan dit prachtige project. Ik zou elk jaar willen meedoen."

Ook Bruno vond het geweldig. "Ik kreeg heel wat aanmoedigingen, maar de enige vedette in de wedstrijd was de persoon in de rolwagen. Het is zij die ons twintig kilometer lang aanmoedigde om het beste van onszelf te geven. Voor de start was ik best zenuwachtig, maar op het einde was het puur geluk."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.