Contractverbetering voor Dendoncker ?

ZATERDAG, 3 JUNI 2017, 06:42 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck gaf op de persconferentie, naar aanleiding van de transfer van Sven Kums, ook wat meer informatie prijs over Leander Dendoncker. Dat ze de middenvelder graag in het Astridpark willen houden, staat vast, alleen niet koste wat kost. De komende dagen staat er een gesprek op de agenda met de Rode Duivel.

Geen vakantie voor Leander Dendoncker, hij vertoeft momenteel bij de Rode Duivels die komende maandag een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen Tjechië. 
Anderlecht wil er alles aan doen om Dendoncker nog een jaar te houden: "Want hij is van essentieel belang voor de uitbouw van de ploeg", zegt Van Holsbeeck, "Langs de andere kant beseffen we dat we Leander ook correct moeten vergoeden door alle aandacht die er is uit het buitenland. De komende dagen staat er een gesprek op het programma met Dendoncker."

Kortom wil dit zeggen dat Dendoncker zich aan een contractverbetering mag verwachten. Of dat voldoende gaat zijn om hem nog één seizoen bij paars-wit te houden, valt af te wachten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.