Dendoncker: "Ik moet ook aan mijn eigen carrière denken"

ZATERDAG, 3 JUNI 2017, 19:56 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Leander Dendoncker stond deze namiddag de pers te woord na de open training van de Rode Duivels. Dendoncker wou nog niet teveel kwijt over zijn toekomst, na de wedstrijd tegen Estland zou hij een beslissing nemen. Hij is gecharmeerd dat RSC Anderlecht hem koste wat kost nog een seizoen wil houden: "Maar het gaat om mijn carrière", was hij duidelijk. 

Herman Van Holsbeeck zei vrijdag al dat hij de komende dagen een gesprek zal hebben met Dendoncker. Hij voegde er in één adem aan toe dat Dendoncker cruciaal is voor de uitbouw van de ploeg komend seizoen.

"Ik begrijp wel dat hij wil dat ik blijf, ook de supporters willen dat graag. Maar ze moeten het ook eens van mijn kant bekijken. Het gaat om mijn carrière hé", is de middenvelder duidelijk, "Persoonlijk voel ik dat ik klaar ben voor een transfer. Maar nu concentreer ik mij volledig op de Rode Duivels. Ondertussen is mijn makelaar zijn werk aan het doen. Daarna zien we wel wat er gebeurt - ik weet het echt nog niet."

Over de transferprijs van 30 miljoen euro die de ronde doet wil Dendoncker zich niet uitspreken: "Of ik dat teveel vind, ik ga daar niets over zeggen. Ik heb Herman trouwens nog niet gesproken, hij was op vakantie. Ik heb gezegd dat ik na het seizoen een beslissing zou nemen. Nu ben ik nog een week bij de Rode Duivels, dus het seizoen is nog niet voorbij", aldus nog Dendoncker.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.