Romelu: "Youri moet vooral blijven genieten"

DINSDAG, 6 JUNI 2017, 19:30 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS De eerste helft van de wedstrijd van de Rode Duivels gisteren, was toch wat paars-wit getint. Met Romelu Lukaku, Vincent Kompany en Youri Tielemans stonden drie ex-Anderlechtspelers op het veld. En het mag gezegd worden, Tielemans maakt al een diepe indruk op zijn ploegmaats. 

Jan Vertonghen ziet een mooie toekomst voor de jonge Tielemans, die gisteren aan de start van de wedstrijd het middenveld vormde samen met Kevin De Bruyne en Radja Nainggolan. "Ik ga niet beginnen vergelijken met andere spelers, maar als je ziet wat hij kan op die positie met zijn passing. Hij kan één van de beste middenvelders ter wereld worden. We zijn allemaal onder de indruk van zijn kwaliteiten, hij kan zowel met links als rechts uit de voeten."

Romelu Lukaku en Tielemans kennen mekaar nog van bij Anderlecht: "Youri heeft een ongelooflijke ontwikkeling gemaakt, daar ben ik blij om. Hij geniet van het spelletje en dat is heel belangrijk, dat moet hij vooral blijven doen; Ik weet nog goed genoeg hoe het was toen ik 16 was, nu ben ik er al 24. Je knippert met je ogen en het is voorbij.
 anderlecht-online forum