Teodorczyk: "Een transfer hoeft niet persé"

DONDERDAG, 8 JUNI 2017, 07:09 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Lukasz Teodorczyk praat vrijuit in het Poolse SportoweFakty,een zeldzaam gegeven voor de Pool. Hij komt er nog even terug op het incident met de middelvinger en over een eventuele transfer. Dat laatste is geen doel voor de Pool: "Ik vraag niet zelf achter een transfer".

Teodorczyk komt nog even terug op de "middelvinger-gate": "Precies alsof ik een moord begaan heb", zucht de Pool, "De pers heeft dat voorval opgeblazen. Het was een reactie op het gedrag van de supporters van Club Brugge, ze spuwden naar ons, scholden ons uit en gooiden met bier. Het was niet meer dan dat. Ik heb dat ook zo nadien uitgelegd aan de coach en daarmee was het incident geklasseerd. Ik zou een boete krijgen van de politie van Brugge, nooit gezien."

Transfer

Onderussen wordt de Pool gelinkt aan meerdere clubs, toch is een transfer geen prioriteit voor hem. "Ik heb mijn contract bij Anderlecht verlengd met een reden, ik heb daar een toekomst. Ik vraag zelf niet om een transfer. Als ik lees van de interesse van de verschillende clubs dan denk ik "cool". Maar ik ben daar niet echt mee bezig, dat is de job van mijn makelaar. Hij weet dat hij mij enkel moet contacteren als er iest concreet is. Is dat een mooie club waar ik mij kan ontwikkelen zoals bij Anderlecht, dan zal ik er eens over nadenken. Geld is niet alles, dus met veel geld zal een club mij niet overhalen, ook het sportieve plaatje moet kloppen."
 



anderlecht-online forum