Clinton Mata vraagt bedenktijd

DINSDAG, 13 JUNI 2017, 15:28 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Alle dagen komt er wel iets van info omtrent de transfer van Clinton Mata naar Anderlecht. Gisteren op de kalendervoorstelling ging de voorzitter van Charleroi vragen over de transfer uit de weg. Mata zelf reageerde via sociale media, hij bevestigd de interesse van paars-wit maar zegt nog geen beslissing genomen te hebben en vraagt nog even tijd om na te denken over zijn toekomst. 

"Hallo allemaal, ik ben heel fier dat Anderlecht mij een voorstel gedaan heeft, het is een grote club en ik wil hen bedanken voor de interesse. Het zou voor mij een eer zijn om bij RSC Anderlecht te voetballen. Maar ik sluit nog niets uit. In België blijven, naar het buitenland gaan of misschien nog één seizoen bij Charleroi blijven, de club waar ik mij nog altijd goed voel. Ik heb nog geen enkele beslissing genomen. Iedereen heeft het recht om na te denken over de keuzes die hij moet maken voor zijn toekomst. Met vriendelijke groeten, Mata"
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.