Raakt Anderlecht Svilar kwijt?

VRIJDAG, 16 JUNI 2017, 06:22 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

ANDERE Frank Boeckx is herstellende van een rugoperatie en Davy Roef wil weg bij RSC Anderlecht. Blijft over, de 17-jarige Mile Svilar, alleen is René Weiler van oordeel dat Svilar nog te jong is om alleen met Boeckx over te blijven., dus wil hij een meer ervaren doelman. Dat zint de entourage en de jonge doelman niet, hij wil minstens tweede keeper worden. 

De voorbjie weken heeft Svilar niet echt vakantie genomen. Hij trainde door, zelfs op vakantie in Griekenland. Hij wil zich persé bewijzen tegenover Weiler. Die twijfelt niet aan het jonge talent maar is bang dat hij nog te jong is om al voor de leeuwen gegooid te worden. En ook af hij wel sterk genoeg is om de luchtduels aan te gaan. 

Op 27 augustus wordt Svilar 18 jaar, en in zijn carrièreplan, uitgetekend door Anderlecht, staat dat hij op zijn achttiende minstens tweede doelman wilde of moest zijn. Een moeilijke zaak dus voor paars-wit die het gevaar loopt om Svilar te verliezen aan een andere club. Want interesse uit het buitenland is er genoeg voor het jonge talent.
 anderlecht-online forum