"We geloven heel sterk in Svilar"

DINSDAG, 20 JUNI 2017, 07:20 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Matz Sels staat op de drempel bij RSC Anderlecht. Maar dat wil niet zeggen dat paars-wit alle geloof verloren is in Mile Svilar. Integendeel, een ervaren keeper voor één seizoen huren is ideaal voor de ontwikkeling van Svilar. "We geloven heel sterk in hem, maar het is een leerproces", aldus Herman Van Holsbeeck.

"Franck Boeckx is nog aan het revalideren en Davy Roef wil weg, er zit dus niets anders op dan nog een eerste doelman te halen", legt Van Holsbeeck uit, "We kunnen toch moeilijk het seizoen beginnen met Svilar als eerste, tweede en derde keeper."

"Maar we blijven geloven in Mile, daarom ook dat er maar een keeper komt voor één seizoen. Ondertussen willen we Mile de tijd geven om te groeien. Er is een groot verschil tussen af en toe onder de lat te staan en je te tonen dan direct de nummer één te zijn van Anderlecht. Het is een leerproces. We geloven héél sterk in Svilar. Daarom hebben we ook Kalinic niet gehaald vorig seizoen, dat zou nefast geweest zijn voor de ontwikkeling van Mile", aldus de general manager.



anderlecht-online forum