"Afspraken met entourage Svilar naleven"

DONDERDAG, 22 JUNI 2017, 16:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met Matz Sels legde Anderlecht vandaag een nieuwe doelman vast voor komend seizoen. De komst van Sels verkleint de speelkansen van Mile Svilar, maar Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck is duidelijk: de club gelooft in Svilar. "Daarom dat we Sels huren zonder aankoopoptie."

Na de blessure van Frank Boeckx en het zo goed als zekere vertrek va Davy Roef had Anderlecht met Svilar nog maar één fitte doelman. Maar als Boeckx fit is, dreigt Svilar terug te vallen naar stek drie in de hiërarchie. Hier en daar werd er getwijfdeld of de ongeduldige (entourage van) Svilar daarmee zou kunnen leven.

Voor Van Holsbeeck zal Sels geen rem zijn op de ontwikkeling van Svilar. "We willen de afspraken met de entourage van Svilar naleven", vertelt Van Holsbeeck. Wat deze zijn, wilde hij niet kwijt. Vast staat wel dat Svilar zijn kans zal krijgen. "Weiler zal hem laten spelen in de oefenwedstrijden. Het is aan hem om zicht te bewijzen."

"We geloven hard in Svilar. Daarom ook hebben we geen aankoopoptie op Sels bedongen", besluit de Anderlecht-manager.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.