De vakantie is voorbij

ZONDAG, 25 JUNI 2017, 10:05 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Woensdag hernamen de aanwezige spelers en staff de trainingen op Neerpede. Ook de medsiche testen stonden op het programma. In het verleden wijkte paars-wit uit naar het Energy Lab te Gent voor die testen, tegenwoordig kunnen de meeste al gebeuren op Neerpede. Jochen De Coene, hoofd van de medische testen, is Anderlecht dankbaar voor de investeringen.

De diëtiste van Anderlecht vroeg het bestuur om te investeren in een DEXA-scan: "Daarmee meten we de lichaamsamenstelling, zowel de spiermassa als de vetmassa", legt De Coene uit, "Zo kunnen we vaststellen of spelers met overgewicht kampen en hen vervolgens een individueel programma op te maken."

"We willen alle tests op Neerpede laten doorgaan, daar investeert de club heel veel in. Het innovatieve is heel belangrijk. Daar kunnen we als medische staff de club alleen maar dankbaar voor zijn", gaat De Coene verder, "We kunnen de spelers nu in de ideale omstandigheden testen. Zo zien we in welke omstandigheden ze terug komen uit vakantie."

Een filmpje over de medische testen en het woordje uitleg kan je hier bekijken. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.