Officieel: Kawaya is van KV Mechelen

DINSDAG, 27 JUNI 2017, 20:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De transfer van Andy Kawaya naar KV Mechelen is helemaal afgerond. De 20-jarige flankaanvaller tekent Achter de Kazerne een contract voor twee seizoenen. "Anderlecht, bedankt voor alles", zo schrijft Kawaya als afscheid op zijn Facebook-pagina. "Ook bedankt aan de fans om me altijd te steunen."

De voetbalwereld leerde Kawaya in de herfst van 2014 kennen met een flitsende invalbeurt op Arsenal. Dat seizoen kreeg hij nog geregeld speeltijd, maar in de winter van 2016 trok hij voor een half seizoen naar Willem II om ervaring op te doen. Dat werd geen succes en vorige zomer brak hij zijn been waardoor hij het voorbije seizoen niet aan voetballen toekwam.

Ondanks een contract voor nog één jaar, trekt Kawaya de deur van Anderlecht nu achter zich toe. In Mechelen hoopt hij zijn carrière helemaal te lanceren. Met Yannick Ferrera komt hij er de coach tegen die hem trainde bij de U12 van Anderlecht. "Ik ben erg blij bij KV Mechelen te tekenen. Laten we van dit seizoen, met de hulp van God, het onze maken", klinkt het in een eerste reactie bij Kawaya.

Andy, veel succes in Mechelen! We blijven je volgen en hopen je ooit terug te zien in het paars-witte shirt!



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.