Fanshop met 'Activity Zone'

VRIJDAG, 30 JUNI 2017, 15:34 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Deze namiddag werd de vernieuwde fanshop voorgesteld aan de pers. Vanaf morgen kan het grote publiek kennis maken met de nieuwe winkel. Persverantwoordelijke David Steegen is enorm fier op de vernieuwde fanshop, vooral de 'Activity Zone' kan zijn goedkeuring wegdragen: "De fans gaan zich hier kunnen uitleven."

David Steegen legt de keuze van het nieuwe away-shirt voor, dat lichtgrijs is: "We hebben ervoor gekozen om voor een casual shirt te gaan."

"We zijn enorm trots op de nieuwe fanshop, vooral de 'Activity Zone' is een nieuwigheid. We denken wel dat de fans zich hier gaan kunnen uitleven. In de bewuste zone kunnen de supporters op de foto met de kampioenenbeker, zo geven we ze de mogelijkheid om de echte Anderlecht-ervaring te beleven", legt Steegen uit. 

"Vele jaren geleden was Anderlecht de eerste club met een fanshop en we zijn altijd vooruit gebleven op dat vlak. Veel clubs proberen ons te evenaren, maar ze zijn er nog niet in geslaagd", aldus een fiere persverantwoordelijke.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.