Van Holsbeeck: "Niet verwonderd als Kara wil blijven"

ZATERDAG, 1 JULI 2017, 08:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck heeft meer dan zijn huiswerk gedaan. Gisteren werd de huur van Onyekuru nog gëofficialiseerd en met Kums, Gerkens en Selz moet zelfs de grootste criticaster Van Holsbeeck feliciteren. Verder zijn er aanbiedingen voor Kara Mbodj, waarmee er afpraken zijn gemaakt "Maar de speler moet zelf ook willen", aldus Van Holsbeeck. 

Tijdens de wintermercato waren er al geïntresseerde clubs voor zowel Kara Mbodj als voor Frank Acheampong. De twee mochten toen niet weg, maar er zijn wel afpraken gemaakt voor deze transferperiode. Mbodj geniet momenteel van zijn laatste dagen vakantie en voor de rest blijft het stil rond de Senegalees.

"Er zijn geïntresseerde clubs", laat de general manager van paars-wit weten, "Maar de speler moet zelf ook willen hé. Het zou mij zelfs niet verbazen als Kara uiteindeljk nog bij Anderlecht blijft om de Champions League te spelen. In ieder geval mochten zowel hij als Acheampong alsnog vertrekken, dan weten we wie we in de plaats willen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.