Faes en Roef mee op oefenkamp

ZONDAG, 2 JULI 2017, 14:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Anderlecht is aangekomen op oefenkamp. Naast de verwachte namen zagen we ook Wout Faes en Davy Roef uit het vliegtuig stappen. Beide spelers mogen op uitleenbasis vertrekken, maar blijkbaar wisten ze René Weiler de voorbije week toch te overtuigen en maken ze volwaardig deel uit van de A-kern.

Het is bekend dat Weiler verkiest om te werken met een beperkte kern die bestaat uit spelers die meteen inzetbaar zijn. Daarom is het opvallend dat Faes en Roef mee naar Oostenrijk zijn. Wellicht moeten zij de afwezigheid van Frank Boeckx en Kara Mbodj opvangen. Het is afwachten of (één van) beiden dit seizoen toch mag blijven. In ieder geval staan ze op de officiële club-website ook bij de vernieuwde A-kern.

Frank Acheampong speelde vannacht nog met Ghana en sluit later aan. Ook Massimo Bruno en Henry Onyekuru zijn er vandaag nog niet bij. Ook Kara en Isaac Kiese Thelin zagen we nog niet.

Op het filmpje dat Anderlecht vrijgaf via zijn sociale media zagen we volgende spelers uit het vliegtuig stappen: Kums, Dendoncker, Najar, Gerkens, Sels, Doumbia, Sowah, Ganvoula, Trebel, Nuytinck, Roef, Hanni, Teodorczyk, Faes, Delcroix, Chipciu, Stanciu, Obradovic en Spajic.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.