Acheampong maakt zich geen zorgen

DINSDAG, 4 JULI 2017, 09:30 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Frank Acheampong geniet nog van enkele dagen vakantie na interlandverplichtingen. Volgende week maandag, sluit hij opnieuw aan op Neerpede. Ondertussen beraadt hij zich ook over zijn toekomst. Een vertrek bij Anderlecht hoeft niet persé, de komst van Onyekuru baart hem geen zorgen, volgens zijn manager Oliver Köning. 

"We maken ons niet teveel zorgen dat Anderlecht Onyekuru gehaald heeft voor één jaar. Elk jaar komt er wel een vervanger voor de positie van Acheampong", zegt Köning, "En uiteindelijk speelt Frank toch nog gemiddeld 30 wedstrijden."

Acheampong neemt op vakantie ook de tijd om rustig na te denken over zijn toekomst. Een vertrek bij Anderlecht is een optie maar geen verplichting. De Ghanees heeft in Engeland al ex-ploegmaats zien verzeilen op de bank, zoals Mbemba en Defour. Hij zal dan ook alleen maar vertrekken als het hele plaatje klopt, zowel op sportief als op financieel vlak.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.