Weiler legt er de pees op

WOENSDAG, 5 JULI 2017, 15:03 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Traditioneel is ook de pers mee afgezakt naar de zomerstage in Oostenrijk. En zij zijn er getuige van dat René Weiler zijn troepen niet laat lanterfanten tijdens de trainingen. Hij aarzelt ook niet om voor te doen wat hij van zijn spelers verwacht als het niet helemaal duidelijk is. Ook nieuwkomer Henry Onyekuru werd onmiddellijk achter de veren gezeten. 

Tijdens de trainingen staan er ook onderlinge wedstrijdjes op het programma, Onyekuru nam deel als linksbuiten bij één van de ploegjes. Na een aanval bleef hij echter wat stilstaan, maar hij werd direct achter de veren gezeten door coach Weiler: "Henry, zo werkt dat hier niet. Er zijn geen rustmomenten. Altijd bewegen", getuige Jürgen Geril van Het Nieuwsblad

Vandaag trainde de ploeg op  het nieuwe oefenveld, vlakbij het stedelijke zwembad. Als gevolg gaat het er dus op de achtergrond wat luidruchtiger aan toe. Maar het vorige veld was gewoon onbruikbaar. 

Gisterennamiddag kregen de spelers vrij, deze namiddag is het tijd voor de teambuilding. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.