Hasi: "Ik zag mijn spelers té graag"

ZATERDAG, 8 JULI 2017, 09:02 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi, kersvers coach van het Griekse Olympiakos, vertoeft momenteel in Genk op zomerstage met zijn ploeg. In een openhartig interview blikt hij terug op zijn tijd als coach bij RSC Anderlecht. Waar het toen misliep ? "Ik zag sommige spelers té graag", is Hasi eerlijk. 

"Ondanks alles zal Anderlecht altijd mijn huis blijven", zegt Hasi, "Sinds mijn vertrek heb ik wel geen enkele wedstrijd meer willen zien. Het is moeilijk als je iemand vijftien jaar graag gezien hebt. Mijn vertrek was zuur, maar Anderlecht en ik: we zullen er altijd voor mekaar zijn."

Kleedkamer

 De grote schuldige waarom het op het einde helemaal misliep bij paars-wit is volgens Hasi de kleedkamer: "Maar ik heb ook fouten gemaakt hoor. Maar er waren spelers die niet meer met mekaar wilden spelen laat staan door dezelfde deur gaan. Ik ben ook te lang blijven geloven in sommige spelers, ik zag hen gewoon té graag. Er waren er die al rapper eens mochten op de bank plaatsnemen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.