"Geen idee welke bedoelingen Anderlecht met me heeft"

WOENSDAG, 12 JULI 2017, 09:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na een mislukte uitleenbeurt aan Marseille, al ziet hij dat zelf zo niet, krijgt Aaron Leya Iseka nu de kans om zich te bewijzen bij Zulte Waregem. Op 22 juli is zijn eerste officiële match met Essevee uitgerekend op en tegen Anderlecht. "Dat wordt speciaal."

Velen fronsten de wenkbrauwen toen Leya Iseka een jaar geleden voor Marseille koos. En hoewel hij er weinig speelde, heeft de spits geen spijt. "Wat mensen zeggen en denken, kan me niet schelen", zo vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine. "In het begin liep het goed, daarna veranderde mijn situatie. Sommige dingen had ik beter kunnen en moeten doen. Maar ik houd er goede herinneringen aan over."

Doordat Leya Iseka vorig seizoen amper speelde, koos Anderlecht voor een nieuwe uitleenbeurt. "Ik heb geen flauw idee welke bedoelingen Anderlecht met me heeft", klinkt het hard. "Dat is mijn zorg ook niet. Ik focus me op mijn sportieve vooruitgang en niet op mijn toekomst op lange termijn, bij Anderlecht of elders."

Op 22 juli krijgt hij tijdens de Supercup alvast een mooie gelegenheid om zich aan Anderlecht te tonen. "Die match wordt speciaal, maar wraakgevoelens zijn er niet. Ik wil me op een vriendelijke en positieve manier laten zien. Hen tonen dat ik er nog ben en mijn kwaliteiten als spits nog heb."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.