Gerkens: "Intensiteit op training verschilt enorm"

WOENSDAG, 12 JULI 2017, 14:48 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Een transfer die bij velen vragen deed rijzen, maar waar René Weiler helemaal achterstond, is die van Pieter Gerkens. De middenvelder beseft zelf ook dat hij  nog veel moet groeien om bij een topclub als Anderlecht mee te draaien: "Maar ik leg mezelf geen druk op", zegt Gerkens, "Eerst moet ik mij aanpassen want het verschil tussen de trainingen hier en STVV qua intensiteit is enorm."

"Eerlijk gezegd heb ik mezelf ook de vraag gesteld of ik niet beter naar Oostende transfereerde, maar als Anderlecht je vraagt kan je geen nee zeggen", is Gerkens eerlijk, "Ik moet hier nu groeien en mijn tijd nemen om aan te passen en vooral meer spieren kweken. Ik heb daarover al tips gevraagd aan Sven Kums, zijn programma waarmee hij aan spiermassa heeft gewonnen wil ik ook volgen."

"De concurrentie op het middenveld is groot. De spelers die er staan zijn niet van de minste: Hanni, Stanciu, Kums. Maar ik heb toch ook mijn eigen kwaliteiten. Toen ik vroeger naar de Champions League op tv keek dacht ik dat dat voor mij een verre droom was. En zie nu, nu sta ik er toch niet meer zo ver vanaf hé", aldus nog de middenvelder.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.