Vijf vaststellingen na duel tegen Dender

DONDERDAG, 20 JULI 2017, 08:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Wat viel er op tijdens de oefenwedstrijd tegen FC Dender? La Dernière Heure lijst de vijf belangrijkste lessen op. Wie maakte een sterke indruk en wie niet?

1. Nicolae Stanciu is in vorm. Net als tegen Salzburg haalt de Roemeen een goed niveau en hij lijkt klaar om een sterk seizoensbegin te spelen. Stanciu steekt boven de rest uit en neemt zijn verantwoordelijkheden op.

2. Lukasz Teodorczyk traint wel opnieuw mee, maar hij werd nog gespaard. Ivan Obradovic speelde wel en deed het goed.

3. Henry Onyekuru heeft wedstrijdritme nodig en daarom speelde hij negentig minuten. Op de linkerflank speelde hij een goede wedstrijd. Er zat nog wel wat afval in zijn spel, maar met zijn techniek en snelheid zal hij menige tegenstander pijn doen.

4. Sels ging bij zijn debuut tegen Salzburg meerdere keren in de fout, wat bij sommige al tot twijfels leidde over het niveau van de doelman. De huurling van Newcastle moet alleszins vertrouwen winnen. Tegen Dender liet hij zich bijna verrassen door een schot vanuit een scherpe hoek.

5. De jongens uit de C-kern konden zich niet bewijzen. Hamdi Harbaoui scoorde wel, maar was niet echt betrokken in het spel. Diego Capel kreeg zelfs gefluit te verduren. Nathan Kabasele viel in met goesting, maar zonder veel succes.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.