Appiah: "We zijn er klaar voor"

DONDERDAG, 20 JULI 2017, 14:00 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Nog twee keer slapen en we kunnen opnieuw naar ons geliefd Constant Vanden Stock Stadion. Anderlecht ontvangt er dan Zulte-Waregem in het kader van de Supercup. Dennis Appiah kreeg de eer om de persconferentie te leiden en de rechtsachter was duidleijk: "Voor mij is dit geen oefenduel, ik wil die prijs aan mijn palmares toevoegen."

"We willen ons ook tonen aan de supporters", gaat Appiah verder, "We zijn er in ieder geval klaar voor. Misschien nog niet op volle kracht, maar klaar om te willen winnen en mijn ploegmakkers denken daar ook zo over. Als je het mij vraagt zijn we zelfs sterker dan vorig jaar. We hebben een optimale voorbereiding gehad en de nieuwkomers hebben ook al hun meerwaarde kunnen laten zien."

Anderlecht jaagde enkele weken geleden achter Clinton Mata, een nieuwe rechtsachter: "Ik heb mij over die eventuele transfer nooit geen zorgen gemaakt. Logische dat je op elke positie genoeg bezetting wil. Maar ook zonder Mata zijn we voldoende gewapend", aldus nog Appiah.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.